Diverse

Tips til at sætte boligen i stand

Hvad end din bolig blot trænger til at blive frisket op, så det er lækre at bo i, eller du måske skal til at sælge og derfor har behov for at gøre lidt ekstra ved boligen, så kommer her lidt tips til at få sat boligen i stand.

 

Skift køkkenet ud

Bor du i et ældre hus, så ser køkkenet sikkert en del anderledes ud end de mere moderne køkkener. Tiden og behovene har ændret sig, og de fleste foretrækker i dag et mere åbent køkken, hvor der er plads til hele familien og gerne i åben forbindelse til stuen. I dag er konkurrencen blandt køkkenudbyderne høj, og du kan derfor få fat i flotte køkkener til fornuftige penge. Har du mod på det, kan du spare penge ved selv at sætte køkkenet op, og ellers kan du få en fagmand til det.

 

Frisk op

Hvis du i boligen har trægulve, kan det gøre meget at få slebet dem. Det kan dog være et stort arbejde at stå med selv, og det kan derfor være en fordel at få professionel hjælp. Derudover kan små ting som at udskifte gardiner, gulvtæpper og indkøbe nye pyntegenstande gøre en stor forskel for boligens look.

 

Husk haven

Boligen kommer bedst til sin ret, hvis det som helhed virker gennemført. Dette gælder derfor også haven. Hvis huset er pænt, men haven et stort rod, så påvirker det det samlede udseende. Der skal ikke nødvendigvis meget til. Sørg for at få slået græsset, plantet lidt blomster og tilføjet nogle pæne havemøbler. Så er haven også klar til at blive nydt i sommervarmen.

 

Følg med tiden

Moden skifter, og har du eksempelvis udskiftet køkkenet, så falmer det lidt, hvis stuen ligner et levn fra fortiden. Du behøver ikke gøre meget men en ny sofa i stuen, nye natlamper eller seng i soveværelset, kan gøre meget ved det samlede udtryk.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *