Ferie

Seks tips til en bedre ferie

Er ferien booket? Så læs med her, med seks tips til hvordan du får en opgraderet ferie.

 

Gør plads til lidt ekstra

Oftest er der anderledes shopping muligheder i udlandet, og du har mulighed for at finde noget lidt andet, end det alle går i derhjemme. Gør derfor plads til at kunne medbringe lidt ekstra med hjem. Du kan med fordel også medbringe et net, som både kan bruges til ture på rejsen, men også til ekstra plads til hjemturen hvis kufferten er fyldt.

 

Komfort

Check in i god tid til din flyvetur. På den måde er der større chance for et godt sæde i flyet. Har du mulighed for det, så vælg sæderne ved nødudgangen, da der er ekstra benplads.

 

Forbered dig hjemmefra

Forbered din tur hjemmefra – du kan for eksempel downloade et offline kortder kan vise dig vej, hvis ikke du har data på mobilen. Derudover kan du købe billetter til diverse attraktioner på forhånd og på den måde spare både køen og penge.

 

Undersøg området

Undersøg det område du bor i, dette kan både gøres på gåben, via cykel eller en lokal bus. Spørg gerne dit lokale til råds om de hyggeligste cafeer, must see områder eller shopping steder. På den måde kan du undgå de værste turistfælder.

 

Husk underholdning

Medbring massere af bøger, blade og krydsord til ferien. Du kan også downloade apps, hvor du kan hente lydbøger eller podcasts, som kan downloades til offline brug. Sørg også for at pakke spil, som kan være en sjov underholdning om aftenen eller ved stranden.

 

Forventningsafstem

Rejser i flere, så er det en god ide at forventningsafstemme inden afrejse. Måske har nogle lyst til at gå på opdagelse i museer, mens andre blot vil sole. Aftal eventuelt, at hver må bestemme én aktivitet, men også at det er okay at dele sig op. På den måde undgår I, at nogle føler sig glemt eller overset på ferien.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *