Ferie

Sådan rejser du godt og billigt

En rejse behøver ikke nødvendigvis være dyr for at være god. Du kan sagtens rejse godt og samtidig billigt. Her får du syv råd til, hvordan du får den bedste rejse til færrest penge.

 

Arranger selv

Rejseselskaberne tager altid lidt penge for at arrangere rejsen for dig. Derfor kan du nemt spare penge på selv at arrangere din rejse. Flere bookingsider tilbyder både fly, hotel og transport og det er derfor ikke særlig besværligt at booke rejsen selv.

 

Flyv fra udlandet

Der kan være mange penge at spare ved at flyve fra udlandet. Undersøg flypriserne fra eksempelvis Sverige og Tyskland.

 

Sammenlign priser

Modtag tilbud fra forskellige rejsearrangører. Indimellem kommer der et meget billige tilbud op, og så skal du slå til.

 

Rejs udenfor sæsonen

Hvis muligt så rejs udenfor sæsonen. Priserne er skruet gevaldigt op i højsæsonerne blot på grund af høj efterspørgsel. Derfor kan du spare rigtig mange penge ved at rejse udenfor sæsonen. Du skal blot sørge for at undersøge ting som vejrforhold, der hvor du gerne vil hen. Vejret kan nemlig svinge i løbet af året, og du kan risikere at ankomme midt i en regnsæson.

 

Planlæg hjemmefra

Lav en plan hjemmefra, med de ting du gerne vil besøge. Oftest kan der være penge at spare ved at købe billetterne i forvejen, og derudover kan du også springe billetkøen over ved ankomst.

 

Prøv noget nyt

Blot fordi ingen du kender, har været i et land eller område, behøver det ikke at være lig med noget dårligt. Tag på opdagelse og udforsk et nyt land, end det du er vant til. Flere steder i verden er det meget billigt at leve eksempelvis mange steder i Asien, og så kommer du også hjem med en oplevelse, som ikke alle har.

 

Bo kreativt

Måske kan du bytte bolig eller bo privat, når du rejser. Der kan på den måde være mange penge at spare. En anden måde at spare på, er også ved at undersøge priserne direkte ved hotellet i stedet for via et bookingbureau.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *