Diverse

Hvilke bryllupsdage er der udover de traditionelle?

Du kender de mest kendte bryllupsdage, som fejres med store fester, hvor både venner og familie kommer. Det vil ofte være ved kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og sågar diamantbryllup. Til manges store overraskelse så er der faktisk hele 75 slags bryllupsdage, hvor der er forskellige temaer. Der er derfor rig mulighed for at gøre alle jeres bryllupsdage lidt specielle og ikke blot de traditionelle.

 

Hvilke særlige bryllupsdage har I at se frem til?

Som sagt findes der 75 slags bryllupsdage, og den skarpe læser har selvfølgelig regnet ud, at det også kræver, at I er gift i 75 år for at nå dem alle sammen igennem. Se hvilke bryllupsdage I kan fejre i fremtiden. Der er alt lige fra silkebryllup til månebryllup til tulipanbryllup. Så der er rigeligt at se frem til.

 

Sådan kan du pifte bryllupsdagen lidt op

Mænd bliver især dunket i hovedet for at være dårlige til at huske bryllupsdagen. Ikke dermed sagt at kvinder ikke også kan glemme den specielle dag. Et tip til at huske den er, at du i god tid finder ud af, hvad det er for en type bryllupsdag, I har i vente året efter. Herefter kan du så, se det lidt som en udfordring – at lave noget, som matcher jeres dag. Det kan også være, at du f.eks. vælger at give din partner tulipaner hver måned indtil jeres bryllupsdag, og helt bevidst har gjort det, fordi I skal fejre jeres tulipanbryllup – nemlig 23 års ægteskab. En meget smuk og rørende tanke. Det kan også være, at du til jeres 14 år bryllupsdag inviterer din partner til Elfenbenskysten, fordi I skal fejre elfenbensbryllup. Når I har 6 års bryllupsdag, så kan du finde en kæmpe pose sukker, og kaste det på din partner, som var det ris, fordi her vil I have sukkerbryllup. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, og du kan jo lige så godt, gøre det lidt sjovt, så er det med stor sandsynlighed lettere at huske.

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *