Boligtips

Guide: 3 tips til at forskønne et større græsområde

Større græsområder kræver langt mere vedligeholdelse end mindre haver, da der er meget mere græs, langt flere planter og ukrudt i ustyrlige mængder. Det betyder også, at det kræver væsentligt mere tid og flere ressourcer at holde. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad man skal gøre, hvis man har et større græsområde, der trænger til en forvandling, men man ved på forhånd, at man hverken har tid eller råd til at ofre alt for meget på det. Dog får du herunder tre gode tips til, hvordan du uden at miste penge på sigt kan forskønne et større græsområde.

 

Køb de rette planter

Et større græsområde kan tage en krig at holde pænt, hvis har investeret i de forkerte planter. Nogle planter kræver nemlig mere pasning end andre, og det handler derfor om at vælge de, der ikke skriger efter den helt store pasning. Vælg mange planter af den nemme slags og bliv fri for at skulle tilse dem hver dag. Din lokale blomsterhandler kan vejlede dig i dit køb.

 

Accepter ukrudtet

Hvis du vil have, at det skal være nemt at passe et større græsområde kan det sommetider være nødvendigt at acceptere ukrudtet. Ja, der vokser lidt mos og bellis hist og her, men værre er det ikke.

 

Tag kampen op mod græsset!

Det sidste og vigtigste råd er at tage kampen op mod græsset, da det rent faktisk kan lade sig gøre at vinde. Et større græsområde består primært af græs, og det er derfor i denne kategori, at du skal gøre dig umage. Dog behøver det ikke at tage helt så lang tid at slå græsset, hvis du allerede nu bestiller den helt rigtige maskine til formålet. En slagleklipper kan hurtigt og effektivt klippe dit græs, og du vil hurtigt opleve en kæmpe forskel. På Dk-tec.dk har du flere muligheder at vælge i mellem, og investeringen kan uden tvivl betale sig på sigt både i forhold til tid og økonomi.

 

 

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *