Tøj

Fire tips til en lækker garderobe

Moden skifter konstant, og trends kommer og går. Det kan være svært at finde rundt i. Men har du din basisgarderobe i orden, og er du sikker i din stil, så kan du nemmere pifte din garderobe op med trends uden at stilforvirre. Her kommer fire råd til at finde din stil og den lækre garderobe.

 

Hvad kan du lide?

Trends er trends, nogle kan man lide, og andre hopper man måske bare med på, fordi de andre gør. Derfor er det i første omgang en god ide at lægge sig fast på en stil. Find ud af, hvad du godt kan lide, og gør op med dig selv, hvad du gerne vil udstråle med din stil. Du kan eksempelvis finde inspiration på diverse blogs, i modemagasiner eller rundt omkring på nettet. Når først du har fundet ud af, hvad du synes er pænt, er det nemmere at navigere i.

 

Husk figuren

Nogle designs klæder dig fantastisk, men andre måske aldrig bliver din ting. Den største fejltagelse du kan begå, er ved ikke at klæde dig efter din figur. Der er simpelthen blot nogle ting, der passer bedre til bestemte kropsfaconer end andre. Derudover er det vigtigt, at du vælger tøjet i den rette størrelse, så det klæder dig bedst muligt.

 

Din stil og din hverdag skal matche

Arbejder du med eksterne kunder, på et stort kontor, er stilletter og en meget klassisk stil, måske passende til dig. Har du derimod et arbejde, hvor du går frem og tilbage dagen lang, føles dagen måske endnu længere med stilletter på. Klæd dig derfor efter din hverdag, så din stil og hverdag passer bedst muligt sammen. Hverdagen bruger du trods alt mest tid på, og det vil derfor være ideelt at finde en stil, der holder til det hele.

 

Ryd ud

Efter du har fundet din stil, så vil det måske gå op for dig at flere ting i skabet, ikke passer til den du er. Måske er nogle impulskøb, mens andre er mislykkede forsøg på at hoppe med på en trend. Sørg derfor for at få ryddet ud. Hvis dit skab udelukkende indeholder tøj, som passer til din stil, er det langt nemmere at mikse og matche det hver dag.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *