Tøj

Fem tips til den perfekte sommergarderobe

Sommergarderoben adskiller sig på flere måder fra den øvrige garderobe. Selvsagt er den lettere og køligere til de varme dage, men derimod findes der måske og flere farver og mønstre i blandt. Skal du have opfrisket sommergarderoben kommer her fem tips til, hvordan du sikrer dig den bedste af slagsne.

 

Kvalitet

Om sommeren sveder du automatisk mere grundet det varme og fugtige vejr, og tøjet bliver derfor hurtigere slidt og misfarvet. Måske sidder man også oftere på jorden med et par kolde øl, end der gør sig gældende om vinteren. Altså bliver tøjet generelt mere slidt. Derfor er det klart en fordel at købe sit sommertøj i god kvalitet, da det på den måde holder længere og forhåbentlig flere sæsoner.

 

Udvalg

Sørg for at mikse din garderobe. Dette gælder i alt fra forskellige farver, til mønstre og udskæringer. Du kan også med fordel mikse nogle klassiske designs med de lidt mere tidsbestemte og modeorienterede styles. På den måde kan du pifte dit outfits op på kryds og tværs.

 

Hvad klæder dig?

Alt efter din figur, klæder forskellige design dig. Sørg derfor for at klæde dig efter din figur, og undgå at bruge unødvendig tid og energi på styles, der ikke passer. Derudover er det vigtigt, at du føler dig tilpas, i det tøj du vælger, og at det er behageligt at have på. Derved er changen for, at du får det brugt oftere højere.

 

Tænk praktisk

Det er fint at have lidt tøj til særlige lejligheder. Men grundlæggende får du mere ud af din sommergarderobe, hvis du både kan bruge sommerkjolen til hverdag og fest. Det kan også være smart at tænke i styles, der kan bruges hele året rundt uafhængig af årstid.

 

Husk din stil

Personlighed er vigtigt i en modebranche, hvor alt hurtigt kan ligne hinanden. Det er derfor vigtigt at din stil er fyldt med ting, som du kan lide og ikke kun af hurtigere trends, som egentlig ikke beskriver din stil.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *